Kit

YouTube video

Show Filters

Afișez toate cele 2 rezultate

  • -18%kit de albire a dintilor cu Pap gel

    ,

    179.00lei Adaugă în coș
  • Out of stock kit complet pentru albirea dintilor

    ,

    139.00lei Citește mai mult
Show Filters

Afișez toate cele 2 rezultate

Tot ce ai nevoie să știi despre Kiturile Pentru Albirea Dinților 

Îngălbenirea dinților este o problemă des întâlnită în rândul oamenilor. Din fericire există soluții pentru a uita definitv de acestă problemă și pentru a te bucura de o dantură strălucitoare și impecabilă. Datorită tehnologiei și a dezvoltării societății, acum este foarte ușor să folosim în confortul casei produse pentru albire.

Știm cu toții cât este de scump să mergi la dentist pentru a-ți albii dinții. Din acest motiv, au apărut Kiturile pentru albirea dinților acasă. Simple și ușor de folosit aceste kituri încep să fie din ce în ce mai căutate.

Ce sunt Kiturile Pentru Albirea Dinților?

Kiturile pentru albirea dinților sunt compuse dintr-un dispozitiv luminos, tub cu gel  și masca dentară pentru o aplicare uniformă. Fii fără grijă, fiecare kit vine însoțit de instrucțiuni pas cu pas, astfel încât experiența ta să fie cât mai ușoară.

Cum funcționează Kiturile Pentru Albirea Dinților?

Principul de bază este unul foarte simplu. Măștile dentare umplute cu gel se fixează pe dinți, iar dispozitivul cu led sporește acțiunea gelului și a măștii. Fiind foarte bine fixat pe dinti, acest dispozitiv este extrem de eficient.

Având o acțiune rapidă, aceste kituri nu doar albesc la suprafață ci îndepărtează petele definitiv, asigurând o igienă orală corectă. Însă, trebuie menționat faptul că este importantă dieta și produsele consumate zilnic.

Cum se folosesc Kiturile Pentru Albirea Dinților?

Cele mai multe Kituri, sunt concepute pentru a fi folosite zilnic, între 4 – 14 zile. Ținând cont de agentul de albire folosit, majoritatea își fac treaba în 20 – 30 min și este recomandat să fie folosite seara, înainte de culcare. Citește cu atenție instrucțiunile și de acolo vei afla tot ce este esențial pentru kitul ales de tine.

Care sunt cele mai bune Kiturile Pentru Albirea Dinților?

Pe piață există mai multe modele de kituri. Asemeni oricărui alt produse, nu putem spune că un anumit kit este cel mai bun. Rezultatele diferă de la un produs la altul și de cele mai multe ori, eficiența kitului este dată de agentul de albire din interiorul gelului, precum și de corectitudinea cu care este folosit. Regulile de utilizarea sunt importante și este nevoie să le citești cu atenție.

Concluzie

Cu toții ne dorim acel zâmbet imaculat, strălucitor și de impact. Kiturile Pentru Albirea Dinților oferă rezultate eficiente și rapide, sunt mai ieftine și mai confortabile decât ședințele profesionale de albire, însă se poate să nu ofere exact aceleași rezultate precum o albire profesională. În funcție de rutina personală și de stilul de viață, eficiența kiturilor este mai mult sau mai puțin vizibilă. De-a lungul anilor, Kiturile Pentru Albirea Dinților au devenit din ce în ce mai căutate, însă cumva rămâne întrebarea – Oare chiar sunt bune?

Noi zicem că da, însă cu anumite limitații și în funcție de culoarea naturală a dinților tăi. Te invităm să încerci kitul nostru de la Woya și să ne împărtășești experiența ta.