Pudra

YouTube video

Show Filters

Afișez singurul rezultat

  • -17%pudra din carbune activ Woya pentru albirea dintilor

    ,

    49.00lei Adaugă în coș
Show Filters

Afișez singurul rezultat

Zâmbește cu gura până la urechi alături de Pudra Organică Din Cărbune Activ pentru albirea dintilor, cu Extras Din Bambus 

Pudra de Cărbune Activ Dazzling White Woya 50 gExistă un vers pe care îl ador și de care mi-am amintit, când am văzut pudra organică din cărbune activ cu extras din bambus, pentru albirea dintilor, de la Woya.

 Așa-s de negrii ochii tăi, lumina mea – Lucian Blaga

Te-ai gândit vreodată cum ar putea ceva negru, să fie atât de luminos, de alb?

Un contrast închis cu rezultate deschise. Tonalități de negru, transformate în alb.

La nivel vizual, la început, dinții sunt negrii, dar după trei minute dinții devin albi. Magie, aș spune eu, într-o notă comică.

Ce iubesc cel mai mult, la Pudra Organică din Cărbune Activ de Bambus de la Woya, este faptul că simt cu adevărat cărbunele cum se activează pe dinții mei și simp cum îi curăță în profunzime. Parcă scârție de curățire.

Este safe and sound, curăță și apoi albește

Trăim destul de rapid și avem agenda super încărcată, însă încercăm să ne facem timp pentru rutina dentară. Stim cât este de importantă și încercăm mereu să folosim produse scumpe, în speranța unei minuni. Din păcate, de cele mai multe ori, pastele de dinți pentru albire, nu fac altceva decât nimic. Nu știu cât timp sau probabil ani, ar fi nevoie să folosesc aceeași pastă pentru albire, pentru a avea rezultatele de pe etichetă.

În schimb, pudra de la Woya, pe lângă faptul că îmi înlocuiește pasta zilnică, curăță și igienizează natural atât dinții cât și gingiile.  Nu doar curăță așa la suprafață ci elimină petele de pigmentare și tartrul. Este o modalitate naturală de a avea grijă de sănătatea danturii tale.

pudra din carbune activ pentru albirea dintilor

Această pudră, unică în România oferă beneficii nelimitate:

  • curăţă dinţii în profunzime
  • îndepărtează tartrul de pe dantură
  • curăţă petele şi pigmenţii
  • ucide bacteriile şi microbii din cavitatea bucală
  • împrospătează respiraţia

Nu te speria, este safe and sound.  Este creată special după o tehnologie modernă de curăţare şi albire a dinţilor și este  patentată. Cei de la Woya, țin foarte mult la sănătatea clienților și din acest motiv toate produsele lor sunt patentate și acreditate.

După cum spuneam deja, nu doar curăță ci și albește. Ceea ce este cu adevărat impresionant. Fiindcă cu toții iubim acel alb imaculat al dinților. Acel zâmbet demn de Albă ca Zăpada și Făt Frumos.

Un zâmbet curat și alb, îmbunătățeșete calitatea vieții, ne ajută să avem mai multă încredere în noi, să zâmbim mai larg și mai des, iar asta ne energizează creierul și ne crește imunitatea. Zâmbetul este mecanismul prin care corpul se revigorează și începe să strălucească.

Așadar, nu mai sta pe gânduri. E și accesibilă și naturală. Curăță și albește, întărește și împrospătează. E cadoul ideal pentru tine și pentru cei dragi ție. Comand-o acum și uită de presiunea cadourilor de sărbători. În pozele de Crăciun ve-ți zâmbi cu toții, cu gura până la urechi.