4 lucruri pe care trebuie să le știi despre albirea dinților

4 lucruri pe care trebuie să le știi despre albirea dinților

În viaţa de zi cu zi, zâmbetul este unul dintre primele lucruri remarcate. Prin urmare, este adesea o sursă de nesiguranță pentru unii dacă zâmbetul lor este galben în loc de alb orbitor. Studiile arată că un zâmbet drăguț este atât un factor major al nivelului de încredere, cât și unul dintre cele mai dorite trăsături ale unui partener.

Toți acești factori și mai mult contribuie la piața largă care este albirea dinților. Cu atât de multe resurse, este important să cunoaștem faptele din spatele albirii dinților, pentru a elimina înșelătoriile și pentru a găsi metodă care funcționează cel mai bine.

De ce se îngălbenesc dinţii?

  1. Sunt mai mulţi factori care determină îngălbenirea dinţilor

Alimentele și băuturile pot păta/colora ușor suprafața dinților. Cei mai cunoscuţi sunt: cafeaua, vinul roșu și alte băuturi colorate artificial. Pigmenții din aceste alimente și băuturi se atașează de smalțul dinților și schimbă culoarea suprafeței.

Fumatul provoacă, de asemenea, îngălbenirea dinților. Gudronul și nicotina, care se găsesc în țigări, pătează suprafața dintelui.

Anumite medicamente pot provoacă, de asemenea, îngălbenirea dinților. ca efect secundar. Cum ar fi antibioticele, medicamente pentru tensiune arterială sau radiații și chimioterapie.

Culoarea naturală a dinţilor variază de la o persoană la alta odată cu vârsta. Din cauza deteriorării smalţului, culoarea naturală a dentinei devine gălbuie.

  1. Există o grămadă de practici privind albirea dentară

Există paste de dinți de albire, care pot fi găsite în aproape toate magazinele și au cea mai mică intensitate a tratamentelor de albire. Printre acestea se găsesc benzi de albire și remedii casnice extrem de accesibile.

Pentru clienții mai dedicați, există tratamente profesionale de albire dentară, care sunt cu siguranță mult mai scumpe și lasă pacienții mai vulnerabili la sensibilitate.

Există pachete de albire a dinților – cum ar fi şi produsele Woya! – Pe care le poţi folosi de acasă şi te poţi bucura de rezultate fără să plăteşti sume enorme.

  1. Rezultatele variază de la o persoană la alta

O persoană poate experimenta rezultatele foarte rapide, în timp ce o altă persoană poate aștepta mult mai mult pentru a vedea o diferență. În mod similar, unii utilizatori ar putea experimenta mai mult sau mai puțin sensibilitatea în funcție de dinții și nevoile lor. Fiecare client este diferit, deci niciun sistem nu va funcționa exact la fel pentru ei.

  1. Ce cauzează sensibilitatea dinţilor din punctul de vedere al albiri dinţilor

Sensibilitatea dinților este cauzată de obicei atunci când formulele de albire pătrund prin smalț în jos până la nervii dintelui. Peroxidul găsit în majoritatea sistemelor de albire poate provoca inflamații sau dureri la nivelul dinților, de aceea este cel mai bine ca persoanele care experimentează această durere să găsească un sistem care să se acomodeze cu sensibilitatea lor sau, cel puțin, să discute cu dentistul lor pentru a găsi cea mai bună soluție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.