Despre Noi

Povestea noastră începe cu tine și se termină cu zâmbetul tău.

Fiindcă zâmbetul tău este chitesența succesului nostru.

Fiindcă tu, cel care citești acum aceste rânduri ești cel pe care vrem să îl vedem zâmbind. Vrem să îți simțim bucuria sinceră, atunci când zâmbești cu încredere. Atunci când te bucuri de o comedie bună, sau atunci când ieși în oraș cu prietenii.

Iar dacă îți aducem zâmbetul pe buze și atunci când mergi spre job, sau la aceea ședință interminabilă de final de săptămână, înseamnă că ne-am atins scopul. 

Zâmbetul este mai mult decât o expresie pe chip.

Zâmbetul înseamnă bucurie, înseamnă dragoste, înseamnă prietenie, artă, sănătate și încredere. Iar noi, prietenii tăi de la Woya ne dorim ca tu să fii bucuros, să fii iubit și înconjurat de prieteni. Ne dorim să simți fiecare secundă a vieții cu încredere, sănătate și potențial infinit.

Fiecare acțiune pe care o facem în fiecare secundă, se extinde spre continuitate, iar aici puterea de a zâmbi și de a transmite energie și compasiune în mediu este ceea ce noi ne dorim să împlinim.

Când natura întâlnește tehnologia

Natura în toată măiestria sa ne împlinește sufletul și ne învață cum să fim mai buni, mai iubitori și mai generoși, iar tehnologia de care ne bucurăm acum atât de mult, ne conectează din toate colțurile lumii, aducându-ne împreună.  Acest parteneriat dintre natură și tehnologie, ne ajută să îți aducem aproape cele mai bune produse pentru cel mai frumos zâmbet.

Am luat ingrediente din natură, le-am combinat cu puterea tehnologiei și am experimentat efectele zâmbetului larg. Nu există efecte negative.

Atunci am simțit că aici este locul nostru, aici este nevoie de noi.

Prin produsele noastre, îți oferim o experiență unică în igiena cavității bucale, o sănătate orală puternică și bucuria unui zâmbet din suflet.

Am ascultat sfatul medicilor dentiști și am adus mai aproape de tine, adică mai accesibil, produse care să contribuie activ la sănătatea ta orală, prin curățare, igienizare și îndepărtare a petelor, fără ca dinții tăi să fie sensibilizați.

Woya este motivul zâmbetului tău!