Metode de plata

Woya.ro îți oferă mai multe variante de plată:

Ramburs (numerar) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Prin Card bancar

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Pentru aceasta medota de plata va rugam sa selectati in pagina de comanda optiunea: “Fa o plata simpla cu cardul”.

Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.


Prin Card bancar, in 4 RATE FARA DOBANDA

Puteti efectua plata si in 4 rate fara dobanda. Dupa ce ati selectat tipul de card cu care doriti sa platiti in rate 
(ex. Star BT de la Banca Transilvania) faceti click pe butonul “TRIMITE COMANDA”.
 In pagina procesatorului de plati, daca introduceti datele unui card pentru care se permite plata in rate, atunci vi se vor afisa optiunile pentru numarul de rate (maxim 4 rate).
Plata in 4 rate fara dobanda se poate efectua cu cardurile de rate aferente bancilor: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank si BRD Finance.