Garnatia Produselor

Garantia Produselor

Toate produsele comercializate de catre Woya International SRL dispun de garantie conform legilor in vigoare din Romania, 449 art. 16 din 2003.

Conditii de garantie:
In perioada de garantie produsele care s-au defectat in urma unor vicii de material sau de fabricatie se repara sau se inlocuiesc dupa caz. Woya International SRL isi asuma expertiza, repararea si/sau inlocuirea gratuita a produselor defecte. Produsele care nu pot fi reparate vor fi inlocuite de catre Woya International SRL . In cazul in care modelul respectiv nu se mai comercializeaza, produsul va fi inlocuit cu un alt produs similar, cu aplicarea diferentei de pret sau se va storna la cererea clientului. Costul transportului catre Woya International SRL va fi suportat de catre client, iar returnarea produsului de catre Woya International SRL .

Produsele achizitionate nu reprezinta obiectul garantiei in urmatoarele situatii:
1. Daca produsele prezinta defectiuni sau deteriorari cauzate de lichide, daca sunt obiecte/materiale straine pe suprafata produselor, daca exista arsuri provocate din cauza utilizarii necorespunzatoare a produsului.

2. Nerespectarea de catre utilizator a conditiilor de manipulare, transport, depozitare, utilizare si intretinere prevazute de catre producator.

3. Deteriorarile fizice estetice (rupturi, zgarieturi) nu reprezinta obiectul garantiei.