5 Hack-uri pentru albirea dinţilor

După cum știi, există atât de multe modalități de albirea dinţilor din căldura casei tale. Uite câteva metode dintre preferatele noastre.


  • CĂRBUNI

Folosirea cărbunelui pentru albirea dinților poate avea mare succes. Cu toate acestea, cărbunele este foarte abraziv pe smalțul dinților, iar stomatologii îl recomandă rar. Există modalități mai sigure de a albi rapid dinții.

  • FRUCTE 

Mâncând fructe precum căpșunile și merele vă pot albi în mod natural dinții. Căpșunile și merele au, de asemenea, o concentrație mare de acid malic, care este un ingredient obișnuit în pasta de dinți, care au effect de a îndepărta petele.

  • LEGUME

Pe lângă diferitele substanţe conţinute în legumele (cum ar fi morcovi, conopidă, ţelină), datorită faptului că sunt crocante şi cresc secreţia de salivă, ele ajută la menţinerea curată a suprafeţei dinţilor.

  • BICARBONAT DE SODIU

Bicarbonat de sodiu este un hack de mult timp folosit pentru albirea dinților și este unul dintre cele mai populare, deoarece funcționează. Totuși, similar cu cărbunele, bicarbonatul de sodiu este foarte abraziv și de multe ori îți distruge smalțul dinților și provoacă sensibilitate. Ceace ar însemna “La revedere îngheţată!”.

  • BENZILE WOYA

Benzile Woya nu sensibilizează dantură şi nu subţiază smalţul dinţilor. Fiind un produs 100% sigur şi fără efecte adverse în timp.

Datorită tehnologiei de ultimă generaţie, la fabricarea benzilor Woya, nu folosim peroxizi care pot dăuna dinţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.