dinti sanatosi

Care sunt beneficiile albirii dinților

Care sunt beneficiile albirii dinților?

Datorită unor produse precum Woya, nu a fost niciodată mai ușor sau mai ieftin să îți albești dinții. Această procedură cosmetică care transformă aspectul a fost odată rezerva celor bogați și celebri, costând câteva mii de dolari, oferit de medicii stomatologi de elită.

În ziua de azi, cumpărarea unui un set complet de albire a dinților este la îndemâna tuturor. Iar bucuria produsă de transformarea zâmbetului la fel.

Acest zâmbet de Holywood poate avea un impact masiv asupra vieții tale, oferindu-ți următoarele avantaje.

Boost de încredere în sine. Pentru că meriţi!

Cu toţi vrem să arătăm bine și atunci când se întâmplă, ne simţim în formă. Nu este vanitate să vrei să arăți cât mai bine și asta poate să aibă un impact masiv asupra încrederi în sine.

Cât de bine ne simțiți când avem “good hair day”, când ne îmbrăcăm în cea mai frumoasă rochie sau costum și strălucim? Din același motiv, albirea dinților vă poate stimula stimă și zâmbetul în timpul zilei fără motive.

Igienă orală

Albirea dinților necesită să vă dedicați un pic mai mult timp pentru igiena orală. Acești dinți trebuie curățați în prealabil, periați, să folosiţi ața dentară și să clătiți pentru a obține cele mai bune rezultate de albire. Cheltuind puțini bani și timp pentru albirea dinților, ar putea fi o motivaţie pentru a depune mai mult efort pentru igienă orală.

Carieră

Pare un pic ciudat, dar este adevărat: albirea dinților îți poate îmbunătăți perspectivele de carieră. Primele impresii sunt foarte importante în afaceri. Dacă zâmbești și dinții strălucesc, vei face o primă impresie grozavă și îți poate ușura drumul în restul interviului.

Nu este vorba doar despre cum arăți. Dinții albi ne dau încredere şi devenim mult mai înclinați să avem un zâmbet larg și să arătăm fiecare dintre acei dinţi strălucitori. De asemenea, îţi dă încredere mai mare, ceea ce va afecta intervievatorul sau angajatorii. Și dacă lucrezi într-o industrie care se bazează pe aspecte, cum ar fi vânzări sau beauty beneficiile vor fi și mai accentuate.

Sănătatea mentală

Cercetările sugerează faptul de a forța un zâmbet, crește producția de hormoni și te va face să te simți mai bine. Este o problemă biologică care poate fi exploatată prin albirea dinților.

Când ai dinții albi, zâmbești mai mult, iar când zâmbești mai mult, te simți mai bine! Simplu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.