Creion

YouTube video

Show Filters

Afișez toate cele 2 rezultate

  • Out of stock creion bright white

    ,

    59.00lei Citește mai mult
  • -23%refill kit pentru albirea dintilor

    ,

    99.00lei Adaugă în coș
Show Filters

Afișez toate cele 2 rezultate

Fii În Ton Cu Culoarea Iernii – Creion Dentar Pentru Albirea Dinților Woya

Cum ar fi dacă ți-aș spune că există un produs, super ușor de folosit, care te ajută să îți menți încrederea la cote maxime?

Acest produs, de dimensiuni medii, reprezintă un beneficiu și o modalitate de a fi mereu în centrul atenției. Mai mult decât atât este la îndemâna tututor și se mulează pe portofelul fiecăruia.

Surprinzător, nu-i așa?

Sper că ți-am captat atenția, fiindcă produsul despre care îți povestesc cu atât de mult entuziasm, poate fi folosit chiar și atunci când ești în mișcare și nu ai timp de pierdut.

Poate te pregătești de o ședință în care ai de prezentat proiectul care ți-a mâncat ultimele nopți, sau poate îmbrăcat la cămașă și cu buchetul de trandafiri roșii în mână, vrei să-ți asortezi cămașa albă imaculată, cu zâmbetul alb cuceritor.

Eh, ți-am dezvăluit misterul. Este un produs dentar.

Este creionul dentar Woya, pentru albirea dinților, fără Peroxid de Hidrogen.

Este un stilou de albire, care transformă zâmbetul tău, în zâmbetul ideal. Un zâmbet al succesului.

Fiindcă știm cât de important este succesul pentru tine, am creat un creion dentar, pe care tu să-l folosești cu ușurință și cu rezultate rapide, chiar și atunci când ești pe fugă. Mai mult decât atât, este aprobat de medicii dentiști și poate fi folosit chiar și de persoanele cu sensibilitate dentară.

Chiar dacă, odată cu trecerea timpului, se pierde acel alb imaculat

Medicii stomatologi au tendința de a oferi sfaturi distincte referitoare la menținerea unei danturi sănătoase, albe și curate. Însă știm cu toții că este extrem de importantă rutina personală și modul în care ne curățăm zilnic dinții. În unele cazuri sfaturile specialiștilor nu sunt la îndemâna tuturor.

Așadar fie că vorbim despre diferite obiceiuri alimentare, vârstă, stil de viață sau pur și simplu de felul în care organismul nostru se comportă, odată cu trecerea timpului, se pierde acel alb imaculat de Hollywood.

Pentru un zâmbet alb, chiar și în mișcare.

Știu că ești atent la modul în care te speli pe dinți și că aloci timpul necesar pentru igiena bucală, însă uneori îți dorești să ai în gentă sau în buzunar, un produs care să salveze ziua și să îți ofere acel zâmbet alb pe care ți-l dorești. Cu acest creion de albire de la Woya, grijile tale au dispărut, iar zâmbetul tău este uimitor și strălucitor chiar și atunci când ești în mișcare.

Ieftin și eficient, creionul iți îmbunătățește starea de spirit, crește încrederea și energia de învingător. Iar noua formulă de gel din interiorul creionului, albește dinții în doar câteva minute, dacă îl folosești zilnic.

Datorită vârfului subțire, produsul nostru, ajunge chiar și în acele locuri micuțe și înguste, în care alte produse de albire, nu reușesc să intre. Nu mai sta pe gânduri, oferă-ți un cadou!

Lasă-te absorbit de magia iernii și fii în ton cu zăpada care începe să se așterne!